Crystal Palace vs Aston Villa – EPL Ramalan Tips 31 August 2019

82
Crystal Palace vs Aston Villa

Tuan rumah Crystal Palace Aston Villa pada perlawanan 4 Liga Perdana pada hari Sabtu 31 Ogos, 10:00 malam (UTC +8 Malaysia Time) di Selhurst Park. Tuan rumah kini duduk di tempat ke-10 di atas meja setelah mengalahkan Manchester United 1-2 kali terakhir, sementara pelawat berada di tangga ke-16 selepas kemenangan 2-0 ke atas Everton.

WIN/DRAW/WIN KEY STATISTICS

C Palace telah memenangi 25% daripada 20 perlawanan liga terakhir mereka dan A Villa telah kehilangan 30% daripada 20 perlawanan liga terakhir mereka.

Kali terakhir A Villa menang dalam liga adalah 2 perlawanan lalu melawan Derby. Kali terakhir C Palace kehilangan perlawanan liga adalah 4 perlawanan yang lalu menentang Man City.

Istana C tetap menyimpan lembaran bersih di rumah dalam perlawanan terakhir mereka, dan telah menyimpan 8 lembaran bersih dalam 20 perlawanan terakhir mereka. A Villa akhirnya gagal menjaringkan gol dalam liga 3 perlawanan lalu dan telah melepaskan jaring dalam 5 dari 20 perlawanan terakhir liga mereka.

Daripada 5 pertandingan liga C Palace telah menang di rumah, mereka menjaringkan gol pertama sebanyak 5 kali. Daripada 6 perlawanan permainan A Villa telah kalah, mereka kalah 4 kali.

CORRECT SCORE KEY STATISTICS

C Palace menjaringkan 2 gol atau lebih dalam 5 dari 20 perlawanan terakhir mereka. Villa telah mengakui sekurang-kurangnya 2 gol dalam 4 daripada 20 perlawanan terakhir mereka.

C Palace telah mengakui 1 gol atau kurang dalam 12 dari 20 perlawanan liga terakhir mereka. A Villa menjaringkan gol 1 atau kurang dalam 12 daripada 20 perlawanan liga terakhir mereka

BOTH TEAMS TO SCORE KEY STATISTICS

35% daripada 20 perlawanan liga terakhir C Palace telah berakhir dengan kedua-dua pasukan membuat keputusan. Mereka menang 1, menarik 4 dan kalah 2 permainan tersebut.

50% daripada A Villa yang terakhir 20 perlawanan liga berakhir dengan kedua-dua pasukan menjaringkan, mereka memenangi 4, menarik 2 dan kalah 4 dari permainan tersebut.

Kali terakhir C Palace gagal menjaringkan gol di tempat sendiri dalam liga adalah seri 0-0 kepada Everton pada Ogos tahun ini.

Kali terakhir A Villa memegang sepakan bersih di liga adalah kemenangan 2-0 ke atas Bolton pada April tahun ini.

OVER/UNDER 2.5 GOALS KEY STATISTICS

Pertandingan liga 20 rumah terakhir C Palace telah menyusun purata gol sebanyak 2.1 gol. Pertandingan liga terakhir di Villa yang mempunyai purata 2,4 gol permainan.

C Palace menjaringkan purata di rumah di gol liga 1 permainan dan mengakui rata-rata 1.2 gol.

A Villa telah menjaringkan gol secara purata dalam liga 1.4 gol permainan dan mengakui secara purata 1 gol

Crystal Palace memenangi perlawanan terakhir Liga Perdana mereka 1-2. Aston Villa menang 2-0.

LAST MATCH KEY STATISTICS
Manchester United 1-2 Crystal Palace

Perlawanan terakhir Crystal Palace adalah di Liga Perdana menentang Manchester United pada Sabtu 24 Ogos di Old Trafford. Mereka memenangi permainan 1-2.

Barisan permulaan Crystal Palace yang terakhir ialah:

GLK: Vicente Guaita
DEF: Joel Ward, Gary Cahill, Martin Kelly, Patrick van Aanholt, Jeffrey Schlupp
MID: Cheikhou Kouyate, James McArthur, Luka Milivojevic, Wilfried Zaha
FWD: Jordan Ayew

Di Liga Premier musim ini, Crystal Palace XI ini telah memainkan 25 perlawanan dan menjaringkan 2 gol.

Line-up Premier League ini mempunyai 1055 penampilan sepanjang masa Liga Perdana dan 122 gol.

Aston Villa 2-0 Everton

Perlawanan terakhir Aston Villa adalah di Liga Perdana menentang Everton pada hari Jumaat 23 Ogos di Villa Park. Mereka memenangi perlawanan 2-0.

Barisan permulaan Aston Villa yang terakhir ialah:

GLK: Tom Heaton
DEF: Frederic Guilbert, Bjorn Engels, Tyrone Mings, Neil Taylor
MID: Douglas Luiz, John McGinn, Jack Grealish
FWD: Trezeguet, Jota, Wesley

Dalam Liga Premier musim ini, Aston Villa XI ini telah memainkan 28 perlawanan dan menjaringkan 5 gol.

Baris Liga Perdana ini mempunyai 264 penampilan sepanjang masa Liga Perdana dan 29 gol.